G-SLLMHQYV1X
Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Sopimuksen mukaan ma-la

Humina tarjoaa kauneudenhoitopalveluja, IhanaElo®- hyvinvointivalmennusta sekä luontoyhteysohjausta.

Hoitolassa pääset nauttimaan ihanista ihonhoitokokemuksista sekä tehokkaista hoidoista. Autan sinua ihoon liittyvissä asioissa ja pääset nauttimaan kiireettömästä ja rentouttavasta hetkestä, ihanista hieronnoista ja sekä metsän tunnelmasta. Palvelut koostuvat kasvo,- ja jalkahoidoista, hemmottelevista hieronnoista, sokeroinneista ja ripsien ja kulmien käsittelyhoidoista.

Hyvinvointivalmennuksessa pysähdytään perusasioiden äärelle Elämäntavat jokapäiväisine valintoineen ovat tärkeitä ja muodostavat hyvinvoinnin perustan. Konseptoitu IhanaElo®-valmennus sisältää neljä hyvinvoinnin peruspilaria: syöminen, aktiivisuus, uni ja palautuminen sekä itsemyötätunto, vahvuudet, voimavarat ja ihmissuhteet. Tämä matka on ennen kaikkea matka sinuun itseesi.

Metsäkävelyssä pääset luontoon hiljentymään ja kokemaan luonnon parantavat vaikutukset todistetusti terveyteen, hyvinvointiin ja mieleen, sekä löydät ehkä kadoksissa olleen luontoyhteyden. Luonto ympärilläsi hoitaa sinua, anna kehon löytää tasapaino, hidasta ja aisti läsnäolo. Hengitä ja tunne kuinka mieli ja keho rauhoittuvat. Stressitasot laskevat ja huolet haihtuvat.

SKY- kosmetologi | Luontoyhteysohjaaja | Hyvinvointiohjaaja | Elämästä nautiskelija

Katri H-R