4032490727
Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Sopimuksen mukaan ma-la

UNNA NORDIC KASVOHOIDOT

Unna Nordic – Metsäelämys

75min | 90€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla.
Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Havumetsältä tuoksuvan kasvohieronta syvärentouttaa, jonka jälkeen kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito on elämyksellinen rentouttava kasvohoito, joten hoitoon ei sisälly mekaanista syväpuhdistusta.

Unna Nordic – Metsämatka

60min | 70€

Ihoa uudistava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito yhdistää hellävaraisen, kirkastavan kuorinnan, ihon kosteuttamisen, rentouttavan ja tuotteita imeyttävän hieronnan sekä ihoa rauhoittavan naamion. Vahvistava hoidossa tehdään kaksoispuhdistus, jolla iho saadaan sekä puhdistettua että pehmitettyä. Hoitoa jatketaan PHA-happokuorinnalla, joka kuorii ihoa hellävaraisesti, heleyttää ja auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kuorinnan jälkeen ihoon kerrostetaan runsaasti ihoa nesteyttäviä hoitovesiä, seerumeja ja ihoa rauhoittavia, ravinteikkaita öljyjä. Hoidon lopuksi tehdään joko pitkä naamiohieronta tai rentouttava kasvohieronta ja sen jälkeen rauhoittava naamio-osuus.

Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi sen hetkisen kunnon ja tarpeen mukaan. Mikäli ihossa on puhdistettavaa valitse silloin puhdistava metsämatka kasvohoito.

Unna Nordic – Puhdistava metsämatka

90 min | 85€

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito yhdistää syväpuhdistavan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen (ja/tai ultraäänipuhdistuksen), ihon kosteuttamisen ja rentouttavan hierontaosuuden.
Syväpuhdistavassa hoidossa tehdään kaksoispuhdistus, jolla iho saadaan sekä puhdistettua että pehmitettyä. Hoitoa jatketaan Paju-kuorinnalla, joka puhdistaa huokosia turpeen ja hiilen avulla. Iholle tehdä mekaaninen puhdistus, iho pehmitetään öljyhieronnan avulla. Puhdistuksen jälkeen iho on vastaanottavainen ja sille tarjotaan sekä tasapainottavia että kosteuttavia tuotteita. Lopuksi tehtävä lempeä naamiohieronta rentouttaa asiakasta ja rauhoittaa ihon lisäksi myös keskushermostoa.


BTB13 KASVOHOIDOT

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito

90 min | 85€

Puhdistava hoito, jossa tehdään mekaaninen / ultraäänipuhdistus ja rentouttava hieronta. Ihoa puhdistava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa. BTB13 Clarifying Skin Treatment -kasvohoito korjaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita sekä arpia

Kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle naiselle 

75 min | 85€

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Age Defying Skin Treatment hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.
Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä ihovitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito edistää sen kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito

75 min | 80€

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosuoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisa rakenteen ja nuorekkaan heleyden. Hoidossa herkkää ihoa vahvistavat ja hoitavat BTB13TM lisäksi C- ja E-vitamiinit sekä prebiootit, jotka tukevat ihon luonnollista suojausta. Hyaluronihappo, allantoiini ja keramidit kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja atooppista ihoa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon väriä, ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi.


MIKRONEULAUSHOITO

75 min | 115€

Jatkokerrat 2-6 100€

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia, joiden avulla pääsemme aktivoimaan kollageenisynteesiä sekä imeyttämään aktiiviaineita syvempiin ihokerroksiin.
Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon.

Kenelle mikroneulaus sopii?

BTB13 Micro-Meso Therapy on ainutlaatuinen, tehokas ja tuloksellinen hoitomuoto.

Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen.
Mikroneulauksella voidaan hoitaa:

  • Juonteet ja rypyt, erinomainen huulten- ja silmienympärysrypyille
  • Löystynyt iho
  • Suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho
  • ihon pigmenttimuutokset
  • Arvet
  • Hiuspohjan käsittelyt

IHONPUHDISTUKSET

Mekaaninen ihonpuhdistus

75 min | 66€

Hoito tehdään mekaanisesti. Hoidossa iholta puhdistetaan mustapäät ja mahdolliset miliumit. Hoitoon ei sisälly hierontaa. Tämä hoito sopii hyvin silloin kun iholla on paljon puhdistettavaa. Hoidossa käytetään myös erilaisia tehoaineita.

Nuoren ihonpuhdistus (alle 18 v)

60 min | 58€

Hoito sopii hyvin nuorille ja ekakertailaisille. Hoidossa iholta puhdistetaan mustapäät ja mahdolliset miliumit. Hoidon aikana käymme läpi hyvän kotihoidon. Jos iholla on paljon puhdistettavaa valitse silloin mekaaninen ihonpuhdistus. Hoitoon ei sisälly hierontaa.

Ultraääni ihonpuhdistus

60 min | 64€

Hoidossa iho puhdistetaan ultraäänilaitteella. Hoito on kivuton ja erittäin hyvä rasvoittuvalle iholle. Ihosta tulee pehmeä ja kirkas. Tarvittaessa iholta voidaan poistaa mustapäitä myös mekaanisesti.