G-SLLMHQYV1X
Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Sopimuksen mukaan ma-la

Hyvinvoiva mieli ja keho kuuluvat erottamattomasti yhteen. Tässä valmennuksessa en anna yksilöityjä ruokaohjeita tai liikuntaohjelmia. Valmennuskokonaisuuden aikana käymme läpi juuri sinulle tärkeimpiä hyvinvoinnin osa-alueita, pienin ja turvallisin askelin kohti ihanempaa oloa ja eloa.

Hyvinvointivalmennus pysähtyy perusasioiden äärelle

Elämäntavat jokapäiväisine valintoineen ovat tärkeitä ja muodostavat hyvinvoinnin perustan. Konseptoitu IhanaElo®-valmennus sisältää neljä hyvinvoinnin peruspilaria:

  • syöminen
  • aktiivisuus
  • uni ja palautuminen
  • itsemyötätunto, vahvuudet, voimavarat ja ihmissuhteet

Mielen ja kehon hyvinvointi kietoutuvat tiiviisti toisiinsa. Tasapaino löytyy tiedostamalla, kokeilemalla ja elämällä. IhanaElo®-hyvinvointivalmennusten taustalla ovat suomalaiset ravitsemussuositukset, UKK-instituutin terveysliikuntasuositukset ja positiivisen psykologian peruselementit.

Valmennus kehittää osaamistasi kokonaisvaltaisesti

Omaa toimintaa on vaikea arvioida arjen kiireessä ja päivittäisille valinnoille sokeutuu helposti. Ohjaaja toimii peilinä matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja auttaa sinua huomaamaan asiat, jotka kaipaavat muutosta.

Osaamisesi paranee monella eri osa-alueella:

  • Rutiinien muokkaaminen – vanhasta luopuminen ja uuden rakentaminen
  • Pysähtyminen sekä itsesi että muiden kuunteluun, jotta näet olennaisen
  • Itsesi johtaminen ja itsetuntemus
  • Vuorovaikutus ja ihmissuhteet

Ihanaa eloa ravinnosta

Hyvinvoinnin ja jaksamisen perusta on ruokailun säännöllisyys ja ruokarytmin löytäminen näytteleekin keskeistä roolia seuraavan neljän viikon aikana. Samalla pohdimme mitä ja miksi tulisi syödä – toisaalta mitä ja miksi jättää syömättä tai ainakin rajoittaa.


Ihanaa eloa aktiivisuudesta

Liikunta on lääkettä ja siksi liikkeelle lähteminen on tärkeää. Liikkeelle lähtö ja pienikin aktiivisuus pitävät mielen ja kehon virkeämpänä sekä samalla ennaltaehkäisee niin fyysisistä kuin henkistäkin sairastumista.


Ihanaa eloa ja lisää energiaa

Ravinto ja liikunta samoin kuin muu palautuminen vaikuttavat myös uneen. Kokeile, tunnustele, etsi itsellesi sopivin tapa rentoutua. Vaihtoehtojen määrä on valtava – onneksi, koska olemme myös tässä kohtaa yksilöllisiä!


Ihanan tasapainoista eloa

Olemme onnellisempia toimiessamme omien arvojemme mukaisesti, omia vahvuuksiamme hyödyntäen ja meille tärkeitä ihmissuhteita vaalien. Jokainen meistä haluaa kokea elämänsä merkitykselliseksi ja saavuttaa omia tavoitteita eli saada aikaan.


VALMENNUSPAKETIT


OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä, ja katsotaan miten voin olla avuksi.

Voit myös varata itsellesi ilmaisen ohjauspuhelun, niin katsotaan olisiko valmennus sinua varten.